ISO 26367-3:2022

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٨ مارس ٢٠٢٢

Guidelines for assessing the adverse environmental impact of fire effluents — Part 3: Sampling and analysis

ملفات الوثيقة ISO 26367-3:2022

الإنجليزية 19 صفحات
الإصدار الحالي
164.27 USD

مجال الوثيقة ISO 26367-3:2022

This document is applicable to the sampling and analysis of effluents produced during fires that have the potential to cause harm through environmental contamination. It provides additional requirements to those International Standards already published by ISO TC 92/SC 3 for the sampling and analysis of fire effluents from experimental fires and standard tests, specifically as best practice from previously published methodologies. This document does not include pollutant screening of exposed humans or animals.

The principle aims for the sampling and analysis of effluents from fires that can result in environmental contamination is therefore to provide information on:

—    the nature and concentrations of airborne effluents over time and distance;

—    the nature and concentrations of solid and liquid ground contaminants and “run-off” compounds from firefighting operations over time and distance.

This document is principally of interest for the following parties:

—    environmental regulatory authorities;

—    public health authorities;

—    fire investigators;

—    property owners.

This document is intended to be used together with ISO 26367-1 and ISO 26367-2 in assessments of the environmental impact of fire effluents.

الأكثر مبيعاً

YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

YSMO GSO ISO 22117:2025
ISO 22117:2019 
مواصفة قياسية يمنية
ميكروبيولوجي السلسلة الغذائية -- متطلبات خاصة وإرشادات لاختبار الكفاءة بالمقارنة بين المختبرات
YSMO GSO ISO 11056:2025
ISO 11056:2021 
مواصفة قياسية يمنية
التحاليل الحسية - المنهجية - طريقة تقدير الحجم
YSMO GSO ISO 22935-2:2025
ISO 22935-2:2023 
مواصفة قياسية يمنية
الحليب ومشتقاته - التحليل الحسي - الجزء الثاني: طرق التقييم الحسي
YSMO GSO 2786:2025
GSO 2786:2024 
لائحة فنية يمنية
القرنفل الكامل والمسحوق (المطحون)